The quick brown fox jumps over the lazy dog

wetgeving

5 oktober 2017

Trainee worden? Meld je nu aan voor de inhousedag!

Heb je belangstelling voor het vak van wetgevingsjurist of overheidsjurist? Wil je meer weten over onze traineeopleidingen? De Academie voor Wetgeving en de Academie voor Overheidsjuristen organiseren gezamenlijk een inhousedag op dinsdag 16 januari 2018
 

Verhalen uit de praktijk
Tijdens deze middag vertelt een directeur Juridische Zaken van een ministerie over het vak. Ook deelt een trainee zijn of haar ervaringen met de opleiding en het werk.

Opleiding
Je krijgt informatie over de opzet en inhoud van beide traineeopleidingen. Tijdens de borrel na afloop kan je vragen stellen aan de trainees en de staf van de Academies.

Workshop
In de workshop ga je zelf aan de slag. Zo kun je ervaren welke vaardigheden een rol spelen bij het werk van de wetgevingsjurist en de overheidsjurist. 

Selectieprocedure
Spreekt de opleiding tot wetgevingsjurist of overheidsjurist jou aan? We vertellen je tijdens de inhousedag alles over de selectieprocedure. 

Aanmelden inhousedag
Volg jij een juridische master, of ben je niet langer dan vier jaar geleden afgestudeerd? Geef je dan op via academie@acwet.nl. Vermeld daarbij wat jouw opleiding, afstudeerrichting, universiteit en (verwachte) jaar van afstuderen zijn.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Data:         dinsdag 16 januari 2018
Tijdstip:    13-17 uur, aansluitend een borrel
Locatie:    Academiegebouw, Lange Voorhout 62 te Den Haag


Meer informatie?

Lydia Dijkhuizen

Lydia Dijkhuizen

Medewerker communicatie en werving

l.dijkhuizen@acwet.nl
070 - 312 98 52